Stein Bagger i live. Familien forsøgte at slette livstegn, men internettet gemmer alt

Lars Damgaard Nielsen —  6. December 2008 — 7 Comments

Familien Bagger har oprettet en blog på blogspot, og ifølge den har de i dag hørt livstegn fra ham. Det var BT der havde historien først, siden i alle andre medier bl.a. her, her og her – og ifølge dem alle blev blogposten fjernet igen efter blot 25 minutter. 

Nu er det bare sådan, at det er meget svært at slette noget du allerede har lagt på nettet. For ikke at sige umuligt. Det samme gælder familien Baggers beskrivelse af kontakten til Stein Bagger. Familien Bagger postede det ifølge min google reader kl. 19.17 (se hele screendump her, hvor min computers ur også er til stede). Godt 25 minutter efter var det slettet igen skriver Epn.

Nedenståeende screendump stammer fra min feedreader kl 20.38, lidt under et time efter det var taget af siden. Og i feedet kunne jeg læse alt det, som enten familien, politiet eller andre ikke ville have liggende i cyberspace til evig tid. Det ligger der bare alligevel …

 

Familien Baggers slettede blogpost

Familien Baggers slettede blogpost

Permalinket til siden var: http://familienbagger.blogspot.com/2008/12/kontakt-fra-stein.html men den side er tom nu.

Man skal altså tænke sig om, inden man trykker “post”. For det bliver liggende til evig tid. Hvis ikke på nettet, så i diverse feedreadere, og som screendumps 😉

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

7 responses to Stein Bagger i live. Familien forsøgte at slette livstegn, men internettet gemmer alt

 1. Ikke smart…

  Der er en blogger med indædt vrede mod denne verdens webbureauer, som også blogger på blogger.com platformen. Han skriver jævnligt indlæg, der er nærmest sygelige – og sletter dem igen timer senere. Men de ligger jo i hans feed…

 2. Hvad er hans feed – det lyder spændende 🙂

 3. Kan kun gætte på, at Rosenstand tænker på Mekanikeren 😉

 4. Nu blev blogposten pillet hurtigt af igen, men den kunne sagtens være blevet fanget af Googlebot allerede, og dermed ligge i en cached version i Googles SERP 🙂 I noget længere tid end de 25 minutter.

 5. Og her er HELE bloggen til familien Bagger, inkl. innlegget som lå ute i 25 minutter (dog med mine kommentarer)

  http://baggerstein.blogspot.com/2008/12/jeg-har-familien-baggers-selvmotsigende.html

 6. Bagger-sagen bliver bare mere og mere fascinerende jo mere man beskæftiger sig med den..

 7. Tjaa, sagen er mægtig interessant, men trænger vi ikke snart til en lille ny “bid” af information, eller er det bare mig?

  MVH
  Jonas

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*