Spar tid på Facebook, Twitter, Jaiku og mange flere

Lars Damgaard Nielsen —  28. April 2008 — 7 Comments

Det her er et kort tip til dem der opdaterer deres status og mikroblogger på flere forskellige tjenester. Hvis du kender browseren Flock, ved du allerede at det kan være LET at holde styr på mange sociale tjenester på en gang. Her kommer et tip til, hvordan man endnu lettere kan opdatere sin status på alle de tjenester man bruger.

På tjenesten Hellotxt har de samlet masser af tjenester, hvor noget af det centrale er, at opdatere sin status. Og Hellotxt hjælper en til at gøre det hurtigt.

Hvis du for eksempel vil fortælle om den dårlige kaffe i kantinen (for sådan noget kaffe er jo næsten aldrig godt) logger du på Hellotxt, skriver din besked og sætter flueben i de tjenester beskeden skal sendes ud til og trykker send. Smart, hurtigt og nemt.

Hellotxt virker også på mobiltelefonen. Bare gå ind på m.hellotxt.com – så ligger der en version uden grafik.

Der findes sikkert masser af andre tjenester som minder om Hellotxt, men jeg er blevet glad for den, fordi den hjælper. Hvis du kender nogle andre gode, så smid en kommentar 🙂

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

7 responses to Spar tid på Facebook, Twitter, Jaiku og mange flere

 1. Spændende – vil jeg kikke på. Jeg glæder mig til at du kaster dig over anvendeligheden af Mikroblogging. Jeg holder mig til – fordi jeg ikke forstår hvad det skal bruges til.

  Kan se jeg kan abonnere på dit svar… det vil jeg straks benytte mig af.

  Potter

 2. Jeg forstår heller ikke helt, hvad formålet er. Men jeg forsøger mig med det for at se om jeg kan se en højere mening med det.

  Og så er jeg spændt på at se om du får den her kommentar via email 🙂

 3. Swiiing – det gør jeg. Og her er så beviset på, at det får dine besøgende til at komme igen 😉

  Det er det skønne ved Internettet: at alt er målbart og beviseligt… næsten 😉

  Anyhed er lidt død for tiden… synd….

 4. At anyhed.dk er lidt død, er vi vel selv skyld i? Lad os holde liv i den – når vi nu for engangs skyld har et DANSK sted!

 5. Nina Schiøtz 7. May 2008 at 9:55

  Og her er endnu en ny tjeneste som kan spare os endnu mere tid: Digsby.com
  Se det blandt andet omtalt her:
  http://mortensaxnaes.wordpress.com/

 6. Nu er det godt nok længe siden du tilføjede denne nyhed, men ja Hellotxt er et godt værktøj 🙂

 7. Ahh fed post. Tak for god læsning 🙂

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*