Mikroblogging er utrendy larm

Lars Damgaard Nielsen —  3. December 2008 — 3 Comments

På baggrund af mit indlæg “Er mikroblogging et flop?” bad Kommunikationsforum mig om at skrive en mere udvidet udgave, hvor jeg gik kritisk til fænomenet mikroblogging.

Jeg skriver blandt andet:

Hype er det også, når Facebook forsøger at købe Twitter for kontanter og aktier til en samlet værdi af 500 mio. dollars. Næsten 2,9 mia. danske kroner. Altså næsten 880 danske kr. for hver eneste bruger af tjenesten, og nej, jeg har ikke regnet forkert. Hvis det så var en god forretning, men Twitter har endnu ikke formået at tjene penge. Var der nogen, som sagde boble?

Og fortsætter lidt senere mavesurt 😉 :

Folkeskolevenner, perifere kontakter og arbejdskolleger, jeg knap nok kender, siger mig ikke noget, når de statusopdaterer om børn, kæreste og politik. Enten har jeg aldrig mødt børnene og kæresten, eller også har jeg ikke mødt dem selv i mange år, så jeg ikke har brug for at vide, hvor de står politisk, hvor mange tømmermænd de har, eller hvor fed en bytur de har haft i Nr. Bøvelse.

Du kan læse det hele hos Kommunikationsforum lige her.

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

3 responses to Mikroblogging er utrendy larm

  1. Hej Lars. Jeg har skrevet et svar til din artikel på min K Forum blog.

  2. Nu er det lidt farligt at sætte alle microblogs i bås med Facebooks status updates.. For det første ligger de som en lille funktion i et kæmpe social network med 100.000 forskellige features, og omend de er en naturlig del af oplevelsen for de fleste facebook-brugere, så tror jeg ikke de bliver set som killer app af særligt mange (jeg ser det som facebooks vigtigste feature foruden “People you might know”).. For det andet er permalinks til ens status updates noget nær umulige at finde for den Hr. og Fru Facebook, og det udelukker mere eller mindre dokumentations-vinklen som f.eks. Twitter er blevet populær på.. Hvis du siger noget klogt på Twitter, så er der en hvis sandsynlighed for at folk blogger om det.. Jeg skal nok læse dit indlæg på K-forum lidt senere, men som udgangspunkt er vi vist ikke enige..

    P.S. Jeg er ikke selv kæmpe fan af Twitter, men Jaiku er til gengæld min darling og vil sikkert være det længe endnu..

  3. Jeg tror, ​​at Facebook nu er en killer ansøgning. udviklingen er spændende. Når det kommer til privatlivets fred vil ske en masse.

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*