Ekstrabladet.dk scorer besøgende på solo-interview med Stein Bagger

Lars Damgaard Nielsen —  12. December 2008 — 10 Comments

Der er ingen tvivl om at Stein Bagger sælger billetter på tv, aviser og i bogform. Og selvfølgelig på nettet, hvor Computerworld ifølge mine oplysninger oplevede deres bedste trafikdag nogensinde den dag historien brød.

I dag præsenterede Ekstra Bladet så et solo interview med Stein Bagger – og dermed er det tid til deres tur i besøgstals-himlen. Selvom alle andre medier også forsøger at få noget ud af historien ved at citere f.eks.  her, her og her har interviewet givet rigtig god trafik til eb.dk.

Ifølge FDIM’s realtime statistik trak Ekstra Bladet fra alle andre danske netmedier fra morgenstunden. Bt.dk, dr.dk og tv2.dk ligger og roder rundt med hver 17.000 besøgende i timen mellem 7 og 8. Eb.dk har små 40.000. Mellem 8-9 har bt.dk, dr.dk og tv2.dk 30.000.  Eb.dk har 63.000. Altså scorer eb.dk godt 100 % mere trafik end de nærmeste konkurrenter på solo-interview med Stein Bagger.

Opdatering: Mellem 9 og 10 holder EB føringen med de 100 procents forspring til alle de nærmeste nyhedsmedier på nettet. Stein Bagger er altså godt stof for besøgstal og trafik.

Statistikken kl. 7.

Statistikken kl. 7.

Statistikken kl. 8

Statistikken kl. 8

Til sammenligning er her grafikken over den seneste måned, hvor det er dr.dk som ligger i toppen. Så Ekstra Bladet har gjort det godt i dag.

Den seneste måned

Den seneste måned

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

10 responses to Ekstrabladet.dk scorer besøgende på solo-interview med Stein Bagger

 1. Jeg har hørt ude i byen, at der er trafik i ham Stein Bagger…. 😉 Og det tyder det så på, der fortsat er.

 2. Hm.. jeg synes ikke min trafik peaker ret meget på den Stein Bagger julekalender jeg skrev 🙂

 3. Mig har det givet et par hundrede ekstra. Så jeg klager ikke. Men den her tror jeg er et hit: http://www.whattheblog.dk/stein-baggers-facebook-feed/

 4. Det her er en testkommentar for at se om der er hul igennem mellem nettendenser.dk og Facebook.

 5. Det lader til, at Facebook Connect virker. Jeg har tidligere eksperimenteret med Sociable, men uden held – den gav sig bare til at refreshe i evigheder.

  Gjorde du noget specielt for at få det til at virke?

  // Lars

 6. Stein Bagger eller ej, Ekstra Bladet ligger altid over de andre på “dags-view” hvorimod de styrtdykker når der tages “måneds-view”. Det er lidt en kilde til undren her på EB, men det skyldes nogle algoritmer som månedstallene køres igennem.

 7. Nej. Jeg installerede det bare med de forskellige keys fra facebook og så virkede det. Jeg kører wp 2.7, ved ikke om det betyder noget.

 8. @Søren. Det er da mærkeligt. Hvordan fungerer statistikken så? Nu forstår jeg så ikke hvad dagsstatistikken kan bruges til (men forstår godt i gerne vil have dagsstal som officielle tal også). Kunne i slet ikke mærke jeres solo-interivew med Stein Bagger?

 9. Men man sgu’ også indrømme, at det var ret godt gået af Ekstra Bladet. Så blegner BT’s “Vi var på samme fly”-historie lidt ved siden af.

 10. Utrolig hvilken effekt han har, vi har heldigvis ikke hørt noget til sagen i lang tid. Det bliver spændende når retssagen går igang.

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*