Danske twittere vil redde verden med twestival

Lars Damgaard Nielsen —  8. February 2009 — 6 Comments
Fra http://copenhagen.twestival.com/

Fra http://copenhagen.twestival.com/ lavet af Spoiled Milk

Verden skal reddes. Helt konkret skal der samles penge ind til charity: water. 12. februar mødes twittere over hele verden i mere end 175 byer til twestival i et forsøg på at samle penge ind – og Danmark er ingen undtagelse. Indtil videre er twestivallen i Danmark en succes, for der er næsten ‘udsolgt’ blandt de 100 billetter som til at begynde med var til rådighed.

Ideen er simpel. Der bliver hold en række spændende oplæg om f.eks. applikationer til iPhones og  Zendesk’ brug af twitter – samtidig med man har mulighed for at møde andre twittere i den fysiske verden. Og så bliver der samlet penge ind ved f.eks. et lotteri.

De danske twittere har fået hjælp af en række virksomheder som støtter med præmier til lotteri (bl.a. en Nabaztag kanin 🙂 ), lokaler (det bliver afholdt hos Republikken), drikkevarer (Zendesk) og ellers er der hjælp fra Creuna, Signal Digital, Zyb og Amandio.

Jeg ved godt det kan virke som ren reklame at namedroppe de virksomheder der er sponsorer, men det er en god sag, så jeg syntes de skal have al den kredit de kan få. Og så skal twitterne @marks og @solberg også have streetcred for at stå bag den danske version af twestival.

Under mit twitter-ego @tafkal glæder jeg mig ihvertfald til at møde andre twittere.

Hvis der stadig er flere pladser når du læser det her, kan du melde dig til twestival her.

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

6 responses to Danske twittere vil redde verden med twestival

  1. Hej. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan du fandt ud af, at jeg linker til din hjemmeside på min blog? 🙂

  2. Jeg tjekker min statistik for indkomne link – så kunne jeg se dit domæne 🙂

  3. Bare af nysgerrighed: Hvordan gør man det? (så vil jeg nemlig selv prøve det)

  4. Jeg bruger http://haveamint.com/ som statistik. Det kræver at du lige smider et par kroner efter dem.

  5. Lidt off topic igen:

    Jeg vil gerne begynde at bruge Twitter med min mobiltelefon. Jeg har skrevet mit nummer på “Device” på følgende måde: +45[mit telefonnummer] og dernæst fået en kode, jeg skal sende til +447624801423. Det har jeg gjort, men dernæst sker der intet. Ved du, hvad jeg gør galt?

  6. Glem det, har fået det til at virke nu 🙂

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*