Guide til privatliv på Facebook og de nye indstillinger

Lars Damgaard Nielsen —  10. December 2009 — 58 Comments

Facebook kom i dag med nye muligheder for indstillinger til at sikre ens privatliv. Dette er en guide til privatliv på Facebook – med de nye indstillin

ger.

Der er brug for det. For det er lidt en jungle. Sæt en halv time af til at gøre det og få ordentligt og få styr på, hvem der kan se hvad om dig på Facebook.

Guiden er en omskrivning og tilretning af min over et år gamle Guide til privatliv på Facebook som mere end 50.000 har læst – og som er anbefalet af Forbrugerrådet.

6 trins guide til privatliv på Facebook

Begynd med at gå op i “Indstillinger” og vælg “Privatindstillinger”

Facebook Privatindstillinger

Derefter får du denne menu – hvor du skal vælge, hvad du vil. I denne guide kalder jeg den “hovedmenu”.

fb-2-menu

1. Få styr på dine profiloplysninger, billeder og video på Facebook

I profiloplysninger kan du vælge hvad de forskellige lister, venner og vennegrupper har adgang til. Det er meget detaljeret og det er svært helt at holde overblikket. Første gang du kommer derind er alle kasser grå og du kan ikke ændre på noget. Du kan låse kasserne op dem op ved at indtaste dit kodeord igen når Facebook spørger efter det.

profiloplysninger Vælger du en af kasserne med en lille hængelås på, får du følgende muligheder:

Facebook - valgmulighederHvis du vælger at trykke på “tilpas” giver Facebook dig mulighed for at rette på endnu flere ting og begrænse adgangen til din profil. I billedet herunder har jeg skjult oplysninger for to lister og min søster (det er kun som eksempel – hun må  godt kigge med 😉 )

Facebook profiloplysninger - hvem må se med

Listen over hvad du kan styre under profiloplysninger er mange. Jeg anbefaler at tage fat i “billeder og videoer af mig” og “opslag af venner” og “Billedealbum”. Tænk dig godt om. Hvem har du egnetlig lyst til ser billederne fra julefroksten på Facebook? Din chef? Din mor?

Hvem må se dine kontaktinformationer på Facebook

Når du er færdig med at indstille sikkerheden for dine profiloplysninger, så gå tilbage til hovedmenuen med de fire punkter. Det første billede i denne blogpost. Vælg der “Kontaktinformationer”.

Siden ligner den med profiloplysninger – men lad dig ikke narre – du kan styre en masse gode ting.

få styr på dine kontaktinformationer på facebook

Min favorit er, at jeg kan styre, hvem der kan tilføje  mig som ven fra min profil og fra søgeresultater. Så slipper jeg endelig for ham der bliver ved med at tilføje mig … 😉 Det samme kan du gøre med beskeder. Endelig kan du gemme telefonnummer, email, adresse og andre ting.

2. Skjul dine personlige informationer fra applikationer

Du tror måske du nu er i sikkerhed med dine informationer. Det er du ikke. Det kan godt ske du ikke selv installerer og bruger applikationer på Facebook. Noget andet er, hvad dine venner gør. Når de gør det giver de ofte – uden at vide det – applikationerne lov til at kigge på deres venners information, billeder, vægge og meget mere.

Men du kan skjule dine informationer fra de applikationer dine venner er med i – med få klik.

Hop tilbage til hovedmenuen og vælg “Applikationer og websites”.

Du kommer ind på en side med fire muligheder. Den vigtigste her er “Hvad dine venner kan dele om dig”.

Facebook applikationer og websitesNår du trykker på den får du en lang liste af muligheder for at skjule din information fra de applikationer dine venner bruger. Min egen ser sådan her ud:

Kontroller applikationer på Facebook En anden god funktion er, at du kan ignorere invitationer til applikationer fra bestemte venner, hvis de bare bliver ved med at sende dig ubrugelige ting.

Ignorer venner og applikationer3. Skjul din profil i søgninger

Når du nu alligevel er igang med at styre privatlivet, så har du også mulighed for at skjule din profil i søgninger.

Gå tilbage til hovedmenuen og vælg “Søg”. Du få denne menu:

Skjul dig fra søgninger på Facebook

Og her kan du så styre, hvem der må se hvad.

4. Bloker personer

Det sidste menupunkt på hovedmenuen er “Blokeringsliste”. Den er god og brugbar, hvis der er nogen personer, lister eller bestemte emailadresser du slet ikke vil give adgang.

Blokering af lister og personer på FacebookSkriv navnet på den person du vil blokere og tryk på “bloker”. Det giver dig en liste med en lang rækker personer med navnet – og så er det ellers bare om at gå i gang:

liste med blokering af personer på Facebook

5. Udvidet billedsikkerhed

Nu er du færdig med at lave indstillingerne på hovedmenuen for privatindstillinger. Men der er mere du kan gøre. Hvis du går ind til alle de billeder du har lagt på Facebook, har du  mulighed for at lave specielle indstillinger for hvert album.

Klik fanen “Rediger information”. Det giver dig følgende muligheder

Styr hvem der kan se dine billeder6. Udvidet kontrol over applikationer

Du har også flere muligheder for at styre de applikationer du bruger. Og det anbefaler jeg at gøre, da du kan sikre at applikationerne ikke spammer din væg på Facebook med ligegyldige opdateringer.

Gå ned i venstre hjørne af Facebook og tryk på knappen “Applikationer”. Knappen sidder tæt på det nederste hjørne i dit browservindue.

Du får denne liste:

Liste over apllikationer

Vælg på listen “Rediger applikationer”. Det giver et overblik over, hvad du har installeret.

fb-15

Hvis jeg f.eks. trykker på “rediger indstillinger” for Marketplace, så får jeg følgende muligheder:

fb-16Det er forskelligt, hvilket muligheder der er til hver enkelt applikation, og det er også forskelligt, hvilke faneblade der er til rådighed.

Nu burde du have fået rimelig styr på sikkerheden og privatlivet på din Facebook profil. Held og lykke med at holde chefen, konen, moderen, eks-konen og andre fra at snage i dit privatliv 😉

Jeg håber denne guide har hjulpet dig.

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

58 responses to Guide til privatliv på Facebook og de nye indstillinger

 1. Goddag.

  Hmmm.. Hvordan får man gjort sådan, at hvis der bliver lavet en søgning på en på FB.

  At man kan se billede, skrive en besked, og add en. intet mere intet mindre.. Det havde jeg før.. Men efter dagens opdatering.. Ja så kan man nu se meget mere ?! så som sider…

  hmmm

 2. Tak for hjælpen!
  Men er det rigtig forstået, at jeg for fremmede (ikke-venner) ikke længere kan skjule: mine vennelister og hvilke grupper, jeg er med i? sådan at det stadig er muligt for en kommende arbejdsgiver at tjekke om jeg er med i grupper, som vedkomende ikke kan li?

 3. Kære Lars m.fl

  Tak for din pædagogiske gennemgang.

  Men det løser for mig at se stadig ikke den største sikkerhedsbrist ved de nye privacyindstillinger: At ens profil ikke kan skjules fra venners venner.

  Selvom du vælger en så “stram” sikkerhed som mulig, kan dine venners venner (som du meget gerne vil skjule personlige oplysninger fra, såsom hvilke grupper du er med i, hvem du er venner med mv..) stadig se din profil.

  Du kan selvfølgelig gøre sådan at du ikke kan søges på, på facebook og google. Men det ændre ikke på, at dine venners venner, kan gå igennem dine venners venneliste, finde dig og dermed se en masse personlige data om dig.

  Det gode eksempel:

  Chefen synes du har nogle mærkelige politiske tilbøjligheder, men kan ikke rigtig få fod på hvad du egentlig mener. Du ved at du er meget politisk uenig med din chef, hvorfor du nedtoner dit engagement og standpunkt i diskussioner på arbejdspladsen, og vælger ikke at være venner med din chef på facebook for ikke at blotlægge dit medlemsskab af diverse politiske grupper, du ved din Chef vil afsky.

  Pludselig ændre facebook indstillingerne, og din chef som er venner på facebook med din kollega, går igennem vedkommendes facebookprofil og ser at du både er medlem af enhedslisten, støtteforening til fordel for ungdomshuset, christiania mv.. og desuden er med i gruppen “10.000 som hader sin chef”.

  næste dag er du fyret…

 4. @Søren

  Du har helt ret – og det er et kæmpe problem. Det eneste alternativ er at fjerne alt det fra Facebook man ikke gider have andre skal se.

  Der er ikke rigtig andre løsninger.

 5. jeg har deaktiveret min profil indtil videre da jeg bestemt ikke er glad for at min Venneliste og mine Sider nu er tilgængelige for alle og ikke kan skjules.
  FB har simpelthen fjernet muligheden.
  jeg har så lavet en anonym “ekstra” profil som jeg kun bruger til at tjekke om de evt gir brugerne mulighed for at have et privatliv igen.
  sker det ikke forblir min profil deaktiveret.

 6. Søren
  du har fat i en meget vigtig pointe og lige præcis derfor jeg har valgt at lade min profil deaktivere

  hvad jeg ikke forstår er at flere af mine venner satdigt har deres vennelister og sider skjulte
  så facebooks nye indstillinger foregår enten helt på deres nåde, eller rent tilfældigt

  jeg bryder mig nu ikke om at være en af de “udvalgte” der ikek længere skal have ret til privatliv, og ikek længere muligheden for selv at vælge et, så jeg deaktiverede min profil igår mens jeg har søgt forgæves efter muligheden for at skjule private oplysninger igen.

  indtil videre uden held, og indtil da forblir min profil deaktiveret

 7. så fandt jeg langt om længe muligheden for at skjule sin venneliste
  det sker nu nede ved vennelisten ved at trykke på den lille blyant oppe til højre i boksen
  muligheden findes kun der og ikke nogen steder i settings mere

  jeg mangler dog stadigt at kunne skjule mine Sider og skjule for venner hvad jeg skriver på andres væg og hvor, hvilke grupper jeg blir medlem af osv, og min profil blir ikke aktiveret igen før jeg finder ud af det

  de nye facebook settings til beskyttelse af private oplysninger stinker virkeligt og det virker som om det er helt bevidst at de prøver at skjule muligheden for at beskytte sine private oplysninger
  det sker så under dække af at nu har man “mere” kontrol

  men giv gerne tips og råd herinde til ændring frem mod mere beskyttelse af private oplysninger igen

 8. Hej Lars.
  Mange tak for guiden. Jeg har imidlertid ikke kunnet ændre på visning af “vis venner” på min profil. Den er forsvundet med de nye indstillinger. Vil jeg gerne have tilbage, da andres venneliste har hjulpet mig med at skabe nye kontakter, ligesom andre er kommet i kontakt med hinanden via min venneliste.
  Hvordan får jeg min venneliste tilbage på min profil, så alle kan se den?
  Venligst – Hanne Nielsen

 9. Når jeg går ind på mine venners venner synes jeg ikke jeg kan se så meget spændende.
  Jeg kan se deres venner. Men på langt de fleste kan jeg ikke se hvilke grupper/sider de er med i. Men ved selvfølgelig ikke om det er fordi de ikke er med i nogen

 10. Att. Søren

  Hvis du finder ud af hvordan man kan lave det om.. Så post det venligst her…

  Fandt også ud af at de havde lavet det om f.eks som du nævner med sider bla.

  Hmmm…

 11. Hej
  Jeg vil gerne høre hvordan man gør sine sider/pages private (altså dem man er fan af), for som det er nu, kan folk åbenbart se hvad jeg er fan af, og jeg ønsker kun at mine venner ved det.

  Håber I kan hjælpe, jeg har virkelig bøvlet med det længe.

  Mvh. fanny

 12. Hej,

  jeg er træt af at alle kan se hvad jeg “synes godt om” på Facebook. Kan man gøre sådan at folk ikke kan se hvad man synes godt om? Eller skriver en kommentar til? Jeg er træt af at det står på min facebookside hver gang jeg har en mening om et billede osv

 13. angående skjule venneliste for venners venner, fan sider mm, så tror jeg desværre ikke det er muligt før end FB lytter til protesterne og gør det muligt igen
  angående gemme “synes godt om” så kunne man vist ikke slå det fra lige efter ændringerne, har stort set prøvet alt, men pludseligt er de skjult igen på min profil, så måske FB selv har valgt at skjule det igen?

  hvis man kigger på FB’s officielle sider, blogs osv så næsten drukner de i utilfredse brugere pga privatlivs offentliggørelserne.
  nye protest grupper stiger op som paddehatte og en af dem har allerede omkring 75 000 medlemmer

  rigtigt mange er utilfredse med de nye offentliggørelser, men det skyldes nok at jo flere offentligt tilgængelige oplysninger der findes på FB, jo mere kan FB tjene på at sælge disse videre til tredie part og annoncører, men man kan jo håbe på at FB lytter til de mange utilfredse i stedet for bare at prøve at ride stormen af og kun tænke på det klirrende kasseaparat

 14. Jeg har slettet min facebook-profil.

 15. Jeg plejer at have min venneliste skjult for mine andre venner. Dette er IKKE muligt mere – eller??

  Jeg kan kun skjule den for folk som jeg IKKE er venner med. Fint nok – men hvad med den anden option – hvor blev den lige af?

  Det er da ikke sikkert jeg har lyst til at Børge kan se jeg er venner med Sofie o.s.v… jeg forstår ikke de kalder det ekstra sikkerhed. Jeg kan da indstille færre ting nu, end før???

  Og mine grupper kan ALLE pludselig se, og det kan jeg ikke indstille nogle steder… Det virker ihvertfald ikke…

 16. man kan sige at facebook HAR givet flere muligheder nu, men det er kun til fin instillinger af ting man stortset allerede kunne.
  Så har man så fra FB’s side valgt tvungen offentliggørelse af en masse ting som man før har kunne skjule
  nu vises hvad jeg synes godt om på min profil
  det rager ikke alle på min venneliste, så det skal jeg ind og slette separat hver gang
  irriterende da jeg havde det slået fra før

  min venneliste vises også til venners venner, hvor det før kun var til godkendte venner
  det er det største sikkerhedsproblem med facebooks nyeste ændringer

  ydermere kan man heller ikke skjule sine fan sider mere

  alt i alt om de nye settings
  lidt lir med flere detaljer og fin justeringer vedr. nogle ting man stort set kunne i forvejen, og en masse tvungen privatlivs offentliggørelse
  mere kaos og forvirring, hvilket jeg tror er helt bevidst fra FB’s så flere mennesker vælger bare at bruge standard settings fordi de ikek kan overkue andet
  Facebook får så forruden de de nu tvinger os til, flere private oplysninger offentliggjort og dermed flere penge i kassen

  jeg deaktiverede min profil et par dage indtil jeg fandt hoved og hale i det nye settings ( og ikke mindst hvordan jeg forhindrede at min venneliste blev vist til ALLE), men jeg overvejer seriøst at få den deaktiveret og slettet helt
  Facebook er løbet helt af sporet mht privatliv, og jeg frygter det kun bliver værre i fremtiden

 17. Hvor skal man præcis trykke, hvis ikke man vil have ens venneliste skal se hvornår man melder sig ind i grupper, skriver i grupper, og skriver til andre?

 18. Hvordan skjuler jeg at dem på min venneliste kan se at jeg har skrevet i en gruppe? Og når jeg melder mig ind i en gruppe? og når jeg skriver på andres vægge?

 19. Som nr 17, 22 & 23 skriver, er det virklig ikke muligt at slå dette fra som det var før i tiden?

 20. Hejsa.
  Jeg har et vigtigt spørgsmål & håber at i vil kunne hjælpe mig.

  Facebook har deaktiveret min profil, og mener ikke jeg har gjort noget forkert.
  Min ven skrev til dem i fredags, hvor de så svarede tilbage at jeg selv skulle skrive. Jeg skrev til deres mail i går ( lørdags ) men fik intet svar, mener nok at det var fordi det var weekend.

  Men tror i at de kan genaktivere den igen, når jeg har skrevet og forklaret dem i brevet at jeg ikke har overtrådt deres regler?
  Har nemlig en del vigtige informationer ang. min fødsesldag.

  skriver fra min anden mail nu 🙂

  Hilsen Malika

 21. Hej Malika.
  Jeg har det samme problem som dig. Det er mega belastende…
  Har du fået et svar endnu? :/

 22. Kan man deaktivere, at alle kan se, hvilke sider man er fan af, ligesom man kan med alt muligt andet?

 23. Hvordan undgår man, at andre på ens væg kan se, hvad man har kommenteret hos andre? Symbolet er 2 grønne anførselstegn.
  Jeg kan kun finde ud af at slette hver enkelt på min væg.

 24. Ja, og for den sags skyld også tomlen op, der viser, hvad man har syntes godt om hos andre?

 25. Hej

  Kan det lade sig gøre at sortere i hvilke ting der vises på ens væg? Jeg tænker…. For eksempel ønsker jeg ikke at det popper op på væggen at jeg nu er blevet ven med den og den. Men alt andet vil jeg gerne dele.

 26. Hej,

  Jeg vil også meget gerne vide hvordan man begrænser andre i at have adgang til
  hvad jeg skriver på andres væg. Og alle de andre ting om at man er blevet ven med… og “syntes godt om”
  OSV OSV!

 27. Facebook har rettet de værste privatslivs exposures after massiv kritik men mange er der stadigt og det er uden tvivl fordi Facebook vil tvinge os til at offentliggøre mere

  mht at andre ser hvad man skriver på andres væg, i grupper, trykekr synes godt om osv, så er det et rigtigt stort problem som vist endnu ikke er fixet.

  af samme grund så tænker jeg nu meget over hvad jeg skriver svar til og i mange tilfælde så undlader jeg at besvare ting, specielt omkring følsomme mener osv da man hele tiden skal tænke på hvordan samtlige på ens venneliste vil reagere på ens svar, også selvom det er i grupper de ikke er medlem af
  ja selv llukkede gruppers besvarelser gøre tilgængelige for din venneliste så snart de bare trykker “synes godt om” osv.

  målet fra facebooks side emd den nye politik, er klart at tvinge mere offentlighed omkring vores personer, profiler og gøren og laden
  men for mit eget vedkomne har det begrænset aktiviteten på Facebook da jeg ikke bryder mig særligt meget om al den tvungne offentliggørelse, og hvis jeg endeligt skriver et svar på noget så skal jeg til at tænke på en evt reaktion fra samtlige på min venneliste som spænder ret bredt

 28. jeg har deaktiveret min fb konto..
  men da jeg aktiverede den igen var alle mine grupper og sider
  væk…hvorfor nu det ??
  skal jeg så til at tilmelde mig dem alle igen ??…
  pyha et kæmpe arbejde..

 29. Når jeg forsøger at logge ind på facebook, siger den at min konto er deaktiveret uden at jeg altså selv har gjort det. Det er åbenbart heller ikke muligt at få tilsendt en ny kode, som det normalt er. Er der nogle der please kan hjælpe mig 🙁 ?

 30. Mette har du fundet ud af noget ang. deaktiveret profil? da jeg logger på siger den nemlig det samme, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?? venter på svar hurtigst mugligst, har skrevet til dem, men fik intet svar. nogen der kan hjælpe? kan ikke åbne ny konto på min mail.

 31. Er der nogen der ved om man kan sikre, at ens venner ikke har adgang til hvem ens øvrige venner er (ligesom man kan på linkedin)

 32. Hej Lars,

  Jeg har nu sendt denne guide videre til 5 af mine venner som ledte efter sådan en guide – Det er som om flere og flere og blevet opmærksomme på facebook-privacy.

  Har du set youropenbook.org? Her bliver alt det skrammel som folk skriver om, samlet og searchable…

 33. Er det bare mig, der hører en del – eller er der efterhånden så mange issues om privatliv og dermed relateret på Facebook, at folk begynder at forlade stedet? Jeg har talt med flere de seneste måneder, der har valgt fra. Og det netop på baggrund af de mange mere eller mindre sande historier om “privacy issues”.

 34. Hej nogen der kan hjælpe mig med at beskrive hvor jeg kan indstille min profil til at man ikke kan tilføje mig som ven?

  Det vil sige når man går ind på min profil, skal funktionen ’tilføj som ven’ ikke være tilstede.

  Jeg har en ven der har fået det slået til, men som ikke kan få det slået fra igen… håber nogen kan komme med et hurtigt svar

 35. Enig med Rosenstand – der er flere og flere i min omgangskreds – af tidligere glade og hyppige FB brugere – der forlader stedet, eller som tager ordet Privatliv op til revision i erkendelse af, at hvis de vil være på stedet, må de revidere alt, hvad de skrivere.
  Der er simpelthen ikke længere noget, der hedder privatliv på de sociale medier, ikke kun FB, men over hele linien. Og jeg er nok tilbøjelig til at stramme op og sige, at lige så snart et udsagn fastholdes i bits og bytes, er privatlivet gået fløjten. mail, sociale medier, SMS, fotos. Privatlivet er i mine øjne tilbage til kun at eksistere i det flygtige, ikke-fastholdte talte ord.
  Abelone
  Abelone

 36. God guide, Lars!

  Har man en iphone kan jeg også anbefale den app der hedder ‘Privacy for Facebook’. Den er gratis og guider igennem indstillingerne step-by-step.

 37. Hey Lars,

  Du skal lige tjekke denne infographic omkring Facebook Privacy ud: http://mattmckeon.com/facebook-privacy/ – Den utroligt interessant i forlængelse af dit indlæg.

 38. Fin gennemgang! Facebook er et super medie, men hold kæft hvor skal man tænke sig om.. Flere og flere har fået øjnene op for hvad de deler med _alle_, men der er stadig utrolig mange mennesker som enten er uvidende eller ligeglade. Personligt er jeg forholdsvis meget på vagt og opmærksom på, hvad en eventuel nysgerrig søger kan finde.
  Hvis en person søger på mit navn og finder previewet af min ellers meget lukkede profil, så er det synligt hvilke sider jeg synes om og hvilke venner jeg har. Hvis jeg støtter en side med et politisk budskab, er jeg så interesseret i at _alle_ inkl. mulig arbejdsgiver, samarbejdspartner, kunder etc. kan se dette? Nej, ikke nødvendigvis.

 39. Hej tak for en rigtig god guide.
  Jeg har lige et spørgsmål ang. youtube opslag på væg.
  Jeg har en del venner som er stor forbruger af youtube opslag og selvom det til tider er sjovt at se hvad ens venner finder på youtube så er jeg efterhånden rigtig træt af at det eneste jeg kan se på min væg er youtube opslag. Nogen dage kan der komme et sted mellem 15-30 opslag fra youtube, er der nogen mulighed for at slå dette fra? Jeg kan ikke se nogen mulighed ud over at spærre helt for mine venners væg opslag, men det er jo heller ikke så sjovt for så er ideen med FB jo lidt forsvundet hvis jeg slet ikke kan følge med i noget.
  Håber du har et forslag til dette.
  På forhånd tak og venlig hilsen
  Karina

 40. Hejsa!

  Undrer mig over, hvorfor AL min aktivitet dukker op i Newsfeed. Fx. kan mine venner se, hvad jeg skriver til folk, som ikke er mutual friends. Kan det virkelig passe!? Og kan det evt undgåes? Burde mine venner ikke kun kunne se, når jeg interagerer med mutual friends?

 41. Jeg har muligvis det modsatte problem af mange andre. De nye indstillinger facebook har lavet, gør det muligt at få facebook til automatisk at slette alle ens opslag på ens egen væg, med hvad og hvor man har kommenteret, og det satte jeg den så til. Men nu vil jeg gerne havde det andet tilbage, så andre kan se hvad jeg har kommenteret, men det kan jeg ingen steder?

 42. Hey.. Er der nogle der ved hvordan man kan gøre ens venner private, altså så det kun en selv der kan se det.. INGEN andre?? 🙂

 43. Udemærket guide!

 44. Hej

  Hvordan indstiller man FB til at alle kan se med.
  Det drejer sig om et link fra en webside, forretning,
  og der er ikke nogen begrundelse for at alle kunder kan se alt,
  bortset fra evt. personlige oplysninger.
  Og hvordan laver man så det link fra websiden, men det kommer vel frem når siden ikke er låst ?
  Se syntes det er bunke møg at instille 🙂

Trackbacks and Pingbacks:

 1. Guide til privatliv på Facebook | Nettendenser.dk - 10. December 2009

  […] via RSS feed. Du kan også følge Nettendenser på Twitter :-)OBS! Her finder du en opdateret Guide til Privatliv på Facebook og de nye indstillinger. Min ældre guide kan du læse […]

 2. Få styr på de nye privacy settings på Facebook - 10. December 2009

  […] 6 trins guide til privatliv på Facebook er en rigtig god guide til hvordan du får styr på de nye indstillinger. Tak til nettendenser.dk […]

 3. www.anyhed.dk - 11. December 2009

  Guide til privatliv på Facebook og de nye indstillinger | Nettendenser.dk…

  Nye privatindstillinger på Facebook kom i går. Derfor er det er idag du skal få styr på dine egne privatindstillinger – hvis ikke du allerede har gjort det. Denne nye guide vil hjælpe dig til det. Guiden er en omskrivning og tilretning af min over…

 4. Kcast 142: Digital marginalisering - 14. December 2009

  […] relateret til podcastet: -> Nettendenser.dk’s guide til indstilling af Facebooks Privacy-indstillinger. -> Info om den nye Google-telefon, Nexus One, hos TechCrunch. -> Britisk Røde Kors leverer […]

 5. Twitter-selvfedme og digital marginalisering (del 2) « Ida Jeng « blog.politiken.dk - 14. December 2009

  […] Nettendenser.dk’s guide til indstilling af Facebooks Privacy-indstillinger. […]

 6. Guide til privatliv på Facebook og de nye indstillinger « Personal Online Branding & Karma - 7. March 2010

  […] Guide til privatliv på Facebook og de nye indstillinger. […]

 7. Om facebook :StopCensur.dk - 26. September 2012

  […] Nettendenser.dk […]

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*