Bølgen rider på bølgen

Lars Damgaard Nielsen —  15. December 2009 — 2 Comments

gw-boelgen1Jeg har anmeldt wavezinet, Bølgen, til Kommunikationsforum. Anmeldelsen begynder positivt – som resten af den faktisk også er:

Et nyt dynamisk, til tider dejligt rodet og forvirrende onlinemagasin, Bølgen, skyller i dette øjeblik af sted på Google Wave, nettets nye samarbejdsredskab der endnu er i beta.

Bølgen er den første danske periodiske udgivelse, som sammenfletter indlæg, email og billeddeling. Det er magasinet, der aldrig er færdigt. Det er magasinet uden glossy-smart pdf eller cool style på fancy hjemmeside. Det er indhold, der ikke viger tilbage for det nørdede og langhårede. – Det er fascinerende og perspektivrigt.

Du kan læse hele anmeldensen på kommunikationsforum her: Bølgen rider på bølgen. Hvis du er lige så begejstret for værktøjet Google Wave som jeg er, men ikke lige ved, hvordan du skal komme i gang, så afholder jeg – i samarbejde med Rhetorica – et  kursus i Google Wave.

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

2 responses to Bølgen rider på bølgen

  1. Jeg har hentet Google Wave og brugt det nogle få gange.

    Men helt ærligt så kan jeg ikke se hvad jeg skal bruge det til..
    Hvis man snakker med mere en én person, jo så er det meget smart.

    Men er der nogle fordele ved Google wave hvis man bare skal snakke 1-1?

  2. Der er mange fordele også en til en. Tænk ikke kun på det som chat, men tænk også på det som en wiki, et fælles dokument, en billedsamling fra ferien, udkastet til en bog en anden skal rette i osv osv.

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*