Kommentarer og analyse af Google Wave og Facebook Places

Lars Damgaard Nielsen —  11. August 2010 — 9 Comments

Jeg har i dag forsøgt at skrive noget begavet to steder på nettet. Selvom det ikke er her til bloggen, vil jeg give dig mulighed for at læse det alligevel. Så her kommer et par links og nogle få ord 🙂

Google Wave er død. Leve innovationen

Dagen begyndte med en artikel til Kommunikationsforum der handler om Google Wave, og hvad det betyder, at Google har lukket tjenesten.

Facebook vil have din GPS position

På mit arbejde på DR har jeg skrevet om Facebook og deres tjeneste Places, der er en lokationsbaseret tjeneste som er lige rundt om hjørnet. Rygterne er ihvertfald hotte.

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

9 responses to Kommentarer og analyse af Google Wave og Facebook Places

 1. Det er virkelig ærgeligt med google Wave.
  Brugte faktisk tjenesten til en del både i studie og arbejdsregi. Håber på at teknologien indgå i et senere google/anden producents gratis produkt.

  I øvrigt rigtig god blog :).

  Mvh. Jannie

 2. Helt enig med Jannie (begge punkter) – spændende hvad det næste Google finder på af større projekter 🙂

 3. Ville gerne læse din artikel om Facebook Places, men dit link virker ikke?

 4. Tillykke med jobbet …hold os opdateret 🙂

 5. Claus Jørgensen 20. September 2010 at 10:54

  Facebook lite er virkelig genialt. En kærkommet funktion :-).

 6. Synes faktisk det er lidt ærgerligt, at Google ikke har kunnet få opbakning til Wave. Synes der var maget godt potentiale i det.

 7. Hej Lars

  Jeg må indrømme at jeg bliver større og større fan af Google wave som tiden går. Det er simpelthen et fantastisk værktøj, når jeg kommunikerer med mine samarbejdspartnere og med folk i mit netværk.

  Det er så meget mere overskueligt end skype og messenger, når man taler om mere end et emne ad gangen, og det er meget lettere at finde tingene i igen senere.

  Nu lader det jo heldigvis til at Google wave ender som en rigtig open source løsning, som man kan installere helt uafhængigt af Googles servere. Det synes jeg er perfekt. Ligesom med email-standarderne er det en pragtfuldt at vi også med wave får adgang til at gøre det selv og at handle frit mellem et hav af udbydere.

 8. 😉 det der er med tools der er gratis og så lukker er at de ikke giver det tilbage de forventer, og det er enten trafik, eller anden form for brugbar informationer om os.

 9. Ærgerligt at de vælger at lukke Wave. Der var stort udviklingspotentiale i det!
  Endvidere tillykke med jobbet!

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*