New Media Days og Fagfestival (Yahoo Pipes)

Lars Damgaard Nielsen —  15. November 2010 — 3 Comments

De sidste uger har to konferencer fyldt meget i min bevidstehed. Den ene var New Media Days, hvor jeg deltog i et panel om sociale nyheder. Måske bliver det webcastet på et tidspunkt – men selvom konferencen var i sidste uge, ligger der stadig kun tre videoer. En af dem kan anbefales: Medstifter af magasinet Wired, Kevin Kelly. Han holdt oplæg med titlen “What’s Better Than Free“.

Den anden konference var Fagfestival. Der holdt jeg oplæg om at ‘Få overblik over nyhederne‘ via Yahoo Pipes.

Oplægget var en live-version af min blogpost ‘Yahoo Pipes: Følge med, få overblik, spar tid

Slides fra oplægget kan ses her:

Lars Damgaard Nielsen

Posts Twitter Facebook Google+

Ekspert i sociale medier og Facebook. Elsker digital strategi og projektledelse :-) Uddannet journalist og har en kandidat fra IT-Universitetet i digital design og kommunikation.

3 responses to New Media Days og Fagfestival (Yahoo Pipes)

  1. Virker meget fantastisk og flot emne for konferencer, vil det helt sikkert øger viden om emnet samt det vil hjælpe i at holde sig opdateret. En ting, der virkelig tiltrak mig, var den første, der er hvad er bedre end gratis, den er tilsyneladende på en eller anden måde sjov i starten, men senere, da jeg gik ind i det og læse det jeg fandt, at den indeholder nogle meget alvorlige oplysninger i den, tak for et nice indlæg.

  2. Fedt at du ligger dem ud efterfølgende – det giver en del inspiration til dem af os, der ikke havde mulighed for selv at deltage.

  3. Jeg har selv leget en del med Yahoo Pipes. Når man lige har fanget hvordan systemet virker kan det virkelig være et værdifuldt værktøj.

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*