Om nettendenser

Nettendenser har fokus på den sociale del af internettet og alle de tjenester som er tilgængelige. Her på bloggen finder du oplevelser, holdninger, forklaringer og de erfaringer jeg løbende gør med nye sociale web-tjenester.

Mulighederne er overdrevent mange og ofte kan man miste pusten, hvis man forsøger at følge med og skal prøve det hele. Jeg når heller ikke det hele – men det jeg skriver om har jeg fundet interessant og er blevet grebet af.


Lars Damgaard Nielsen
. Cand.it fra IT-Universitetet i København i Digital Design og Kommunikation. Oprindelig uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men ny teknologi og internettets velsignelser var for tillokkende. Jeg er fascineret af alle de muligheder nye tjenester på nettet giver mennesket for at kommunikere. Se mere på Linkedin eller ldn.dk, eller følg mine aktiviteter på nettet via friendfeed eller twitter. T: 28 54 13 51, email: LDN [at] LDN [dot] dk.

Arbejder som redaktør for sociale medier i DR Nyheder.

Gæstebloggere:

  • Malene Charlotte Larsen – Ph.d.-stipendiat og foredragsholder. Har forsket i børn og unges brug af sociale netværk siden 2004 – med det primære fokus på Arto. Hjemmeside og blog.
  • Nina Schiøtz – Specialestuderende på Sociologi på Københavns Universitet.

Trackbacks and Pingbacks:

  1. Jyskebank.tv: Betydningsfuld revolution for danske webtv | Nettendenser.dk - 1. October 2008

    […] Om nettendenser     « Danske mobile hjemmesider er grå, triste og gammeldags […]